Vårdnadstvist Örebro

Tel. 019-700 21 00

Få rätt stöd i din vårdnadstvist - vi hjälper dig!

Behöver du juridisk hjälp med vårdnadstvist? Vi erbjuder fri konsultation!

Välkommen till Advokatfirman Defens - specialister inom familjerätt

Att hantera en vårdnadstvist är ofta en känslomässigt utmanande och komplex process. Hos [Firmans Namn] förstår vi att varje familjesituation är unik och kräver en skräddarsydd lösning. Därför erbjuder vi alla potentiella klienter en kostnadsfri inledande konsultation där vi tillsammans kan utforska era specifika omständigheter och behov.

Varför välja oss:

  • Erfarenhet och expertis: Våra advokater har omfattande erfarenhet och specialisering inom vårdnadstvister och familjerätt. Vi arbetar engagerat för att skydda dina rättigheter och främja ditt barns bästa.

  • Personligt angreppssätt: Vi vet att varje situation är unik. Vårt team tar sig tid att förstå just din situation och skapar en handlingsplan som speglar dina önskemål och mål.

  • Resursstarkt stöd: Med tillgång till de senaste rättsliga resurserna och expertis kan vi ge dig den stöd och vägledning du behöver genom hela processen.

  • Transparent kommunikation: Vi håller dig kontinuerligt uppdaterad om din caseutveckling och är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Hur fungerar det?

  1. Boka din fria konsultation: Använd vårt enkla bokningssystem här på webbplatsen för att välja en tid som passar dig.

  2. Möt våra advokater: Under konsultationen kommer våra advokater noggrant att lyssna på din berättelse och analysera din situation.

  3. Få en skräddarsydd handlingsplan: Baserat på vårt möte, kommer vi att ge dig en strategi framåt, skräddarsydd efter dina unika behov och mål.

  4. Beslut om fortsatt samarbete: Om du väljer att fortsätta med oss, kommer vi att arbeta tillsammans för att säkerställa den bästa möjliga utgången för din situation.

Vi på Advokatfirman Defens är här för att hjälpa dig navigera i den juridiska processen med kompetens och omsorg. Boka din fria konsultation idag och ta det första steget mot en lösning som skyddar dina och ditt barns intressen.

Du kan också ring oss direkt på 08-24 26 10, förklara ditt ärende och säg att du vill nyttja erbjudandet om en timmes fri konsultation så tar vi hand om dig.

Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i och runtom Örebro. På den här webbplatsen finns information om hur du kan få hjälp vid en vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Örebro, Kumla och dess närhet så är du välkommen att ringa oss direkt på 019-700 21 00 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt, eller skicka e-post till [email protected]. Det går också bra att använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens

Tel: 019-700 21 00
E-post: [email protected]
Hemsida: defens.se

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

 

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp