Vårdnadstvist Örebro

Tel. 019-700 21 00

Få rätt stöd i din vårdnadstvist - vi hjälper dig!

Få rätt hjälp av våra advokater i Örebro 

När du behöver juridisk hjälp är det viktigt att vända sig till erfarna och kompetenta advokater som kan erbjuda professionell rådgivning och stöd genom hela processen.

Våra advokater i Örebro och på andra platser runtom i Sverige står redo att assistera dig med alla möjliga typer av juridiska tjänster, anpassade efter dina specifika behov. 

Ring oss på 019-700 21 00 för att få hjälp direkt!

Kunniga och aktiva inom de flesta rättsområdena

Alla har lång erfarenhet och djupgående kunskaper inom flera rättsområden såsom:

 • Familjerätt
 • Brottmål
 • Civilrätt
 • Migrationsrätt
 • Arbetsrätt

Oavsett vilken typ av juridisk utmaning du står inför, kan du lita på att vårt team arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat för dig.

Juridisk rådgivning inom familjerätt

Familjerätt är ett av våra främsta verksamhetsområden.

Vi hjälper dig med frågor som:

 • Vårdnadstvister
 • Bodelning
 • Skilsmässa
 • Underhåll

Vårt mål är att erbjuda empatisk och rättvisande rådgivning, så att du kan fatta välgrundade beslut i dessa känsliga frågor.

Vi förstår att familjerättsliga ärenden ofta är emotionellt påfrestande, och vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra klienter.

Stöd vid brottmål

Om du står inför ett brottmål är det avgörande att ha en skicklig försvarsadvokat vid din sida. Våra advokater i Örebro har omfattande erfarenhet av att försvara klienter i både små och stora brottmål.

Vi arbetar noggrant med att analysera alla aspekter av ditt fall och ger dig det starkaste möjliga försvaret.

Hjälp med civilrättsliga tvister

Civilrätt omfattar en mängd olika juridiska frågor, från avtalsrätt till fastighetsrätt. Vi erbjuder rådgivning och representation i tvister som rör exempelvis köpavtal, hyresavtal, entreprenadavtal och mycket mer.

Våra advokater arbetar målmedvetet för att hitta de bästa lösningarna för våra klienter, oavsett om det innebär att förhandla fram en förlikning eller att gå till domstol.

Migrationsrätt och arbetsrätt

Vi erbjuder även expertis inom migrationsrätt och arbetsrätt. 

Våra advokater hjälper dig med:

 • Ansökningar om uppehållstillstånd
 • Ansökningar om arbetstillstånd
 • Andra migrationsrättsliga frågor

Inom arbetsrätten kan vi hjälpa både arbetsgivare och arbetstagare med rådgivning och tvistelösning som rör anställningsavtal, uppsägningar, arbetsmiljöfrågor och diskriminering.

Vi finns här för dig i Örebro med omnejd

Advokatfirman Defens är inte bara verksamma i Örebro. Vi erbjuder även våra tjänster i närliggande områden som Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg och Arboga och fler.

Oavsett var du befinner dig i regionen kan du räkna med vår kompetens och engagemang. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och strävar alltid efter att vara tillgängliga och lyhörda för våra klienters önskemål.

Kontakta oss för en konsultation

Om du behöver juridisk hjälp eller rådgivning, tveka inte att kontakta oss på Advokatfirman Defens. Vi erbjuder inledande konsultationer där vi går igenom ditt ärende och diskuterar hur vi bäst kan hjälpa dig.

Vårt mål är att skapa trygghet och klarhet för våra klienter genom att erbjuda förstklassig juridisk service.

Låt våra advokater i Örebro stå vid din sida och hjälpa dig att navigera genom dina juridiska utmaningar.

Välkommen till Advokatfirman Defens – din pålitliga partner i juridiska frågor!

Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i och runtom Örebro. På den här webbplatsen finns information om hur du kan få hjälp vid en vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Örebro, Kumla och dess närhet så är du välkommen att ringa oss direkt på 019-700 21 00 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt, eller skicka e-post till [email protected]. Det går också bra att använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens

Tel: 019-700 21 00
E-post: [email protected]
Hemsida: defens.se

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

 

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp